| Спорът мъже vs. жени | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
TheLastGuard Чичко!/Лелка!
Брой мнения : 33 Age : 35 Местожителство : София Registration date : 05.09.2008
| Заглавие: Спорът мъже vs. жени Пет Сеп 05, 2008 5:37 pm | |
| Пускам тази тема за да се прикючи най-сетне този безсмислен спор мъже жени. Гладен съм.=Гладенсъм. Спи ми се.=Спи ми се. Изморен съм.=Изморен съм. Искаш ли да отидем на кино?=Искамда правя секс с теб. Мога ли да танцувам с теб?=Искам да правя секс с теб. Хубава рокля!=Господи, какво деколте! Изглеждаш напрегната, нека ти направя масаж.=Искам да те опипам. Какво не е наред?=Предполагам че тази вечер и дума не може да става за секс! Скучно ми е!=Искаш ли да правим секс? Обичам те!=Хайде да правим секс сега! И аз те обичам!=Добре де, казах го, хайде вече да правим секс! Разбира се харесва ми новата ти прическа!=Дала си 50 лева, а няма почти никаква разлика!? Добре,хайде тогава да говорим!=Опитвам се да ти покажа че не съм повърхностен и тогава може би ще се съгласиш да правим секс! Ще се омъжиш ли за мен?=Искам за теб да е незаконнода правиш секс с други мъже! И накрая докато пазарувате: Тази рокля ми харесва повече!=Просто вземи която и да е рокля и давай да си ходим! И ако някой иска да успорва да заповяда | |
|
| |
acid_eater Супер Чичко/Лелка!!
Брой мнения : 35 Age : 32 Registration date : 05.09.2008
| Заглавие: Re: Спорът мъже vs. жени Съб Сеп 06, 2008 1:49 pm | |
| Аз ще заповядам! Ти си гей! Нагла порода! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Спорът мъже vs. жени Съб Сеп 06, 2008 1:57 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Спорът мъже vs. жени Съб Сеп 06, 2008 2:07 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Спорът мъже vs. жени Съб Сеп 06, 2008 2:33 pm | |
| Аз не забравям лесно ни бой се | |
|
| |
| Заглавие: Re: Спорът мъже vs. жени Съб Сеп 06, 2008 2:38 pm | |
| Ooo нее I am scared... | |
|
| |
| |
| |
EpicVikoZorz Имба Готин Красив Дотър!
Брой мнения : 13 Registration date : 05.09.2008
| Заглавие: Re: Спорът мъже vs. жени Нед Сеп 07, 2008 4:13 pm | |
| Жените мрънкаааат и правят муцуни, ня ня и стават на БАБКИ! Ние пък ставаме на мризливи хардкор чички! | |
|
| |
Mentally_ill Голямо Конче!
Брой мнения : 24 Age : 32 Местожителство : Кироленд Registration date : 05.09.2008
| Заглавие: Re: Спорът мъже vs. жени Нед Сеп 07, 2008 4:20 pm | |
| а след като станете чичковци ставате миризливи дядовци който нагъват мазни пачи и локат ракия | |
|
| |
gay-man-unite Чичко!/Лелка!
Брой мнения : 34 Registration date : 05.09.2008
| Заглавие: Re: Спорът мъже vs. жени Нед Сеп 07, 2008 4:25 pm | |
| ограничени к*****а. къде щяхте да си ръгате п*****е ако го нямаше женския пол? даже нямаше да знаете за какво се използват. и всички щяхте да сте болни п****аси. а ние *жените* междувременно щяхме да гледаме на голямата плазма от някой райски облак с огромно количество бира и чипс и щяхме да се смеем на жалкия ви живот. все пак обективното ми мнение жени = мъже жените като цяло имат точно толкова голям потенциал колкото и мъжете може би във всяко едно отношение. (: Нарушена т. 1.8 от ПРАВИЛАТА. Редактирано от TheLastGuard. *** ** ******
Последната промяна е направена от gay-man-unite на Пон Сеп 08, 2008 3:52 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
EpicVikoZorz Имба Готин Красив Дотър!
Брой мнения : 13 Registration date : 05.09.2008
| Заглавие: Re: Спорът мъже vs. жени Нед Сеп 07, 2008 4:41 pm | |
| Т'ва е правилно за потенциала, ама в мрънкането сте мнол по-силни вееееееее ! А ако бяхте на райски облак с бира и чипс и голяма плазма, след 2 дена ще почнете да мрънкате, че сте дебели вееееееее! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Спорът мъже vs. жени Пон Сеп 08, 2008 1:38 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Спорът мъже vs. жени Пон Сеп 08, 2008 2:40 pm | |
| А като че ли Вико не е прав.Мнол ясно че мрънкате и то в това сте най силни! | |
|
| |
pestilence Голямо Конче!
Брой мнения : 20 Registration date : 12.09.2008
| Заглавие: Re: Спорът мъже vs. жени Пет Сеп 12, 2008 5:36 pm | |
| Али , от първата част на превзетия ти и краен поуст разбрах само , че освен за секс нищо не ставате ... Поне имам чувството , че това искаш да кажеш | |
|
| |
gay-man-unite Чичко!/Лелка!
Брой мнения : 34 Registration date : 05.09.2008
| Заглавие: Re: Спорът мъже vs. жени Съб Сеп 13, 2008 5:17 am | |
| - pestilence написа:
- Али , от първата част на превзетия ти и краен поуст разбрах само , че освен за секс нищо не ставате ... Поне имам чувството , че това искаш да кажеш
не слънчице златно (: според ограничените ви 'правила' изглежда, че само за това *трябва* да ставаме или, че всъщност вие само това искате, тъй че сам си прави изводите кой за какво става мисълта ми е, че даже и според развинтеното ви въображение да е така, без нас и това нямаше да имате :Р но така или иначе беше в кръга на шегата айде живи и здрави | |
|
| |
pestilence Голямо Конче!
Брой мнения : 20 Registration date : 12.09.2008
| Заглавие: Re: Спорът мъже vs. жени Съб Сеп 13, 2008 6:08 am | |
| Знам бре , майтапи си правя (виде ли го заека накрая на поуста ) . Не вервам някой да се е обидил кой-знае колко , при все , че много лошо ни напсува . Айде със здраве , и моля те , карай по-кротко в тая тема ... една Симона ми стига (е сега хептем няма да й казвам за тоя форум) | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Спорът мъже vs. жени | |
| |
|
| |
| Спорът мъже vs. жени | |
|